Om oss

Gode priser

Vi har konkurransedyktige priser og leverer alltid til avtalt tid uten liten skrift.

Fleksible

Vi er meget fleksible og med lang erfaring hjelper vi deg å finne gode løsninger.

Materialer

Vi tilbyr komplett leveranse med alle typer materialer i høy kvalitet.

Om oss

Hopstad & Jensen Mur Og Flis As

Vi påtar oss store som små oppdrag i Drammen, Lier, Røyken og omegn. Vi har konkurransedyktige priser og utfører jobben effektivt og er kjente for å levere til avtalt tid. Våre kunder tilhører både privat og offentlig sektor. Vi er meget fleksible og finner som regel gode løsninger for våre kunder.

Enten det er å mure en solid vegg, legge fliser på bad eller skape et imponerende utendørsområde, har vi ekspertisen og kunnskapen som kreves. Vi bruker kun materialer av topp kvalitet og holder oss oppdatert med de nyeste teknikkene og trendene innen muring og flislegging. Vi tilbyr komplette leveranser med alle typer materialer, samt samordne snekker, rørlegger og elektriker hvis det er nødvendig.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine prosjekter og se hvordan vi kan hjelpe deg

Mesterbrev

Svennebrev

Våtromssertifikat

Godkjent for ansvarsrett

Varmearbeider

Kjedepartner_webbside_4-3_banner

Del av Steddy

Vi er en del av Steddy, Norges nye håndverkstjeneste for trygg og enkel oppussing og renovasjon. For deg som kunde betyr det at du får digital oppfølging av prosjektet, rådgivning fra fageksperter og leveransegaranti fra Steddy. Alle håndverksbedriftene i Steddy har gjennomgått strenge kvalitetskrav. Se steddy.no for mer informasjon.
Alt innen muring og flis

Kontakt oss i dag

Med over 15 års erfaring som murer kan du stole på at vi leverer tjenester av høy kvalitet. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle