Energirådgivning

Snakk med oss om energirådgivning for murbygg

Som energirådgiver hjelper vi deg med problemstillinger knyttet til varmetap og etterisolasjon for eldre murbygninger. Her finner vi ut hvilke tiltak som best hjelper deg å redusere for eksempel strømforbruk og fører til en generell økning av komfortnivået. Alt sett i henhold til dagens moderne krav.

Etterisolering av vegger, vinduer, loft og tak forbedrer båd energieffekt og komfort i murbygninger. Her kan det være begrenset isolasjon i veggene, siden standarden for denne typen isolasjon har økt fram til i dag. Eldre vinduer er også mer ineffektive enn dagens, men etterisolering av loft og tak virkelig kan utgjøre store forskjeller.

Hvor mye isolasjon som er nødvendig varierer veldig fra bygning til bygning og ikke minst klima. Vi kommer på en befaring hos deg og gir en grundig anbefaling basert på ditt byggs spesifikasjoner. Ring oss i dag for å få bestille energirådgivning!

 

Alt innen muring og flis

Kontakt oss i dag

Med over 15 års erfaring som murer kan du stole på at vi leverer tjenester av høy kvalitet. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle